Vitaal Elan

Lang willen wij leven in kwaliteit en gezondheid!

  • U krijgt begeleiding d.m.v. voedseldagboek, voedseladviezen via recepten
  • Telefonische of schriftelijke ondersteuning.
Vitaal Elan

Beeld eind 2022                                               Beeld eind 2023?

afvallen vrouw

Beeld eind 2022                                               Beeld eind 2023?

Hoe dan?

STOPPEN MET HET CALORIE-EVANGELIE!

Het is angstig zoals wij ons vastklampen aan dat geloof. ‘Kijk, ik ben calorieën aan het tellen en houd mij braaf aan mijn dieet, dus ik moet wel afvallen!’ Mooi! Maar is dat dan van blijvende aard? Ondanks alle moeite die wij doen, worden wij toch steeds weer dikker. Het zijn ook niet de calorieën die wij moeten tellen, wij moeten weer leren koolhydraten te gaan tellen. Terug naar normaal. Tegen de tijd dat deze manier van denken, door het doen, zich in uw onderbewuste genesteld heeft, bent u kilo’s kwijt geraakt, jaren jonger geworden, heeft u energie voor tien en wilt u nooit meer anders. Maar nieuwe gedachten vragen tijd, kennis en bereidheid om ervoor open te staan.

Bent u al zover?

Gewichtsverlies van gemiddeld 3 kilo

U kiest voor de eerste halte.

Gewichtsverlies van gemiddeld drie kilo en een opgelucht gevoel op de goede weg te zijn. Aandacht voor het lichaam. Geen honger. Kosten eerste week € 17,-.

Gewichtsverlies van gemiddeld 2,5 kilo

Naar de tweede halte.

Beter slapen plus gewichtsverlies van nog eens gemiddeld tweeëneenhalve kilo. Een groeiend gevoel van levensvreugde. Meer aandacht voor het lichaam. Geen honger. Kosten tweede week € 13,-.

Gewichtsverlies van gemiddeld 2,0 kilo

Doorreis naar de derde halte.

De sportschool van het leven door dagelijks bewegen effectief te integreren in uw dagelijks bestaan. Gemiddeld twee kilo gewichtsverlies en een aangenaam gevoel van levensblijheid. Gezonde aandacht voor het lichaam. Geen honger. Kosten derde week € 9,-.

Blijvend gewichtsverlies

U reist naar de laatste halte

U reist door naar de laatste halte. Evenwichtige aandacht voor het lichaam. Integratie alle genoemde doelen, plus blijvend afvallen tot uw oorspronkelijk gewicht, zolang de aangereikte (levens)lessen worden toegepast. Geen honger. Kosten vierde week
€ 5,-.

Start met afvallen

Alles in een € 40,--

Gefeliciteerd!

U zult zich als herboren voelen en u wilt nooit meer anders!
Werken aan een gezondheidsrevolutie?
Zeg het voort!