Skip to main content

Vitaal Elan: het voedsellab

De juiste keuzes maken vraagt om een erg hoog ‘do-it-yourself’ gehalte.  Vitaal Elan kan je hierbij helpen. Vitaal Elan wil alle mensen op weg naar diabetes en hen die de afslag naar een te zwaar leven en diabetes reeds doormaken, een gezonder medicijn in verantwoorde voeding, slaap en beweging voorstellen.

Om dit mogelijk en bereikbaar te maken, want het moet voor iedereen beschikbaar zijn, ontwikkelde en onderhoudt Vitaal Elan, samen met DVC dikke vrienden club, een online platform, die hun naasten, zowel als specialistische zorgverleners en leveranciers van verantwoorde voeding bij elkaar brengt.

Vitaal Elan is een onbezoldigd platform dat voedingslijnen, slaap- en bewegingslijnen ontwikkelt. Zij bevordert hiermee zelfmanagement en voorziet in noodzakelijke meet- apparatuur ter monitoring van glucosewaarden. Vitaal Elan en DVC verbindt (lokale) producenten en aanbieders van verantwoorde voeding.

Wat Vitaal Elan bevordert is een doortastende (ingrijpende) (stevige), maar snel aan populariteit winnende vorm van een verantwoorde leefstijl, waardoor mensen niet alleen gewicht verliezen, maar ook hun door God gegeven gezondheid terugwinnen. Want we worden dan pas gelukkig als wij ons houden aan de wetten van moeder natuur.

Eén tipje van de sluier, waardoor wij dikker worden.

Bij verantwoorde voeding eet je de door je metabolisme voorgeschreven hoeveelheid koolhydraten, in de eerste periode 25 gram per dag. In de loop der tijd kun je dit naar je eigen mogelijkheden,  opvoeren naar je eigen KKN, je koolhydraat-kritisch niveau.

Je zult zelf kunnen uitvinden wat je lichaam nodig vindt. Door het minderen van koolhydraten zal je lichaam overschakelen op een andere brandstof. Dit zijn ketonen die worden gemaakt uit vetzuren, waardoor je vetreserves zullen verminderen. Resultaat van een slankere lijn, die u zal weghouden uit de diabetes-zone en bijkomende ellende. Succes!

Uw eerste consultatie geheel gratis


Gratis consult voor u!